Susannah

  Klik hier voor enkele foto's

  • Met officiële RISH stamboom
  • °18-03-2010
  • Heupen: HD B1
  • Kleur: crème/wit
  • DNA-attest
  • fokattest behaald

Susannah is de dochter van Gwyneth's eerste nest. Destijds hadden we nog niet het idee om verder te fokken en hebben we ook geen stambomen aangevraagd voor dit nest. Doch wat oorspronkelijk één keer fokken voor het plezier was, is nu uitgemond in professioneel fokken. Dus hebben we voor Susannah een aparte procedure moeten opstarten om alsnog met haar te mogen fokken met stamboom. Zij heeft een stamboomnummer in het RISH gekregen, dat wil zeggen dat ze de stamboom (een nieuwe lijn) zelf opstart. Ze heeft de nodige keuringen ondergaan (officieel opgelegd door de KMSH) en ze is goedbevonden om te fokken. De reu die we voor haar kiezen, heeft wel telkens een volledig klassieke stamboom LOSH. Dit is zo verplicht. Een hond met RISH stamboom mag enkel fokken met een hond met LOSH stamboom.

Susannah is een hele lieve, aanhankelijke hond, eerder een onderdanig type. Een echte speelvogel, ideaal met kinderen. Susannah is robuuster van bouw en ook zeer atletisch!

Showresultaten:
10-06-2012: 35ste internationale hondenshow der Zuiderkempen te Lommel: open klas: kwalificatie 'uitmuntend' 3de plaats. Haar eerste optreden en direct raak! We zijn supertrots op haar, ze verdient het!
30-06-2012: 32ste Grote Prijs van Limburg CAC-CACIB, Genk: open klas: behaalt 'zeer goed'

Susannah had in mei 2018 haar laatste nest en is nu op pensioen!